Dades de contacte
Vila Universitària Campus de la UAB 08193 Barcelona - Cerdanyola Del Vallés Espanya
Telèfon: (+34) 93 580 83 53
(+34) 93 580 83 53
Fax:
Contactar
Camps Obligatoris
Missatge enviar correctament
Home > Contacte i mapa

Contacte i mapa
Exe Campus

La pràctica ubicació de l'Exe Campus al Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona garanteix uns fàcils accessos i permet escollir entre múltiples possibilitats:

Accés per carretera

•Per l'autopista AP7, direcció Girona - França, cal prendre la sortida Universitat Autònoma.
•Per l'autopista C-58, en direcció Sabadell-Terrassa, cal prendre la sortida número 8, que connecta amb l'AP-7, direcció Lleida-Tarragona. Un cop a l'AP-7 cal prendre la sortida Universitat Autònoma.

Al GPS cal introduir: Carretera de Bellaterra a l'Autònoma i / o C / Joan Vila Puig, les dues de Cerdanyola del Vallès.

Amb tren
El campus està connectat amb el centre de Barcelona, a tan sols 25 minuts, gràcies al servei de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), amb una freqüència d'entre 6 i 15 minuts.
Les línies que passen per l'estació del Campus Bellaterra són la S2 (Barcelona Plaça Catalunya - Sabadell) i la S55 (Barcelona Plaça Catalunya - UAB, que només circula en dies i períodes lectius).

Des de l'Aeroport de Barcelona

Des de l'Aeroport de Barcelona - El Prat, que es troba a 25 quilòmetres del campus, hi ha diverses opcions per desplaçar-se fins l'hotel:
- El tren (RENFE) arriba a 23 minuts a l'estació de Barcelona-Plaça Catalunya, on es pot prendre el FGC direcció Sabadell fins a l'estació de Bellaterra, per anar a la zona de Vila Universitària, o fins a l'estació d'Universitat Autònoma de Barcelona , per anar al centre del campus.
- També surten trens (RENFE) cada 30 minuts fins a l'estació de Barcelona-Sants, amb un trajecte de 18 minuts. Des d'aquí es pot agafar un tren en direcció Cerdanyola-Universitat, amb connexió amb els autobusos de la UAB.
- Des de l'aeroport també es pot optar per agafar un autobús (cada 15 minuts) o un taxi fins a Barcelona-Plaça Catalunya, i un cop aquí prendre el FGC fins a l'estació de Bellaterra o la de la UAB.

Amb autobús

- La línia N62 de servei de bus nocturn, que funcionen tots els dies entre la 01:00 i les 05:00, connecta el campus amb el centre de la ciutat (Plaça Catalunya) en un trajecte de 35 minuts.
- La Universitat disposa d'un servei de bus intern que comunica els principals centres i facultats del campus amb l'estació Cerdanyola-Universitat de Renfe.